De Pioenroos dagbesteding

Begeleid wonen in onze zorgwoning

In februari 2010 is de zorgwoning aangekocht en na een kleine verbouwing konden de eerste bewoners er in mei gaan wonen. Het is een zeer grote woning met veel leefruimte, waarin acht bewoners een eigen kamer kunnen hebben en gezamenlijk delen ze de woonkamer, keuken en sanitair. Er wordt 24-uurs zorg aangeboden door een team van ongeveer 15 begeleiders. Er is een slaapdienst aanwezig en een achterwacht op 5 minuten afstand. Het medische ondersteunende team bestaat uit 10 mensen.

De cliënten worden dagelijks geholpen met hun persoonlijke verzorging, gezamenlijke maaltijden, begeleiding zoals: samen de krant lezen, spelletjes doen, tv kijken, boodschappen doen, huishoudelijke werkzaamheden, kleding kopen of naar de dokter gaan.

Per bewoner wordt er een zorgplan opgesteld, individueel en persoonlijk. Er wordt gekeken naar de mogelijke ontwikkelingen ook hier hebben we als doel dat we de mensen een leuke dag willen geven. Ook assisteren we bij het aanvragen van de zorgpakketten. Samen met MEE en de GGZ vullen we de formulieren in die nodig zijn om bij het CIZ een aanvraag of verlenging in te dienen.

Hulp bij groeiHulp bij groei

Samen uniekSamen uniek

Zorgen met hartZorgen met hart

Aangepast ontwikkelenAangepast ontwikkelen

Copyright de Pioenroos 2024 |

Cookiebeleid & Privacy Policy | Klachtenregeling

Webdesign: boxmeerreclame.nl